Banner-zonnestudio

Zonnebanken in Geleen

Een moment van ontspanning en ultiem genieten doe je bij zonnestudio Sunny Sammy’s. We maken gebruik van de beste merken in de zonnebank branche, waaronder Ergoline en MegaSun. Onze zonnebanken zijn uitgerust met snelbruiners en zorgen voor een verantwoord snel en mooi resultaat. In al onze cabines hebben wij verfrissingsdoekjes, handdoeken, deodorant en een zonnebrilletje voor u klaar staan. U kunt gewoon bij ons langskomen in onze zonnestudio.

Onze banken

ergoline lightvision

Ergoline Lightvision

Innovatieve UV-technologieën, baanbrekend ontwerp, voorbeeldig comfort, geavanceerde bediening, uitstekende kwaliteit en professionele ondersteuning maken van Ergoline al meer dan 30 jaar wereldwijd marktleider. Uit de symbiose van ontwerp en technologie, is de nieuwe Prestige Lightvision ontwikkeld. Verbeterde bruiningsprestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortfuncties, intuïtieve bediening en verhoogde servicevriendelijkheid zullen u en uw klanten betoveren.

2x-Ergoline-1600

2x Ergoline 1600 Prestige

De Ergoline Prestige 1600 zet met Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth-verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

2x-Megasun-7900

2x Megasun 7900 Alpha Deluxe

De Alpha Deluxe serie combineert een elegant ontwerp met krachtige specificaties en uitmuntende prestaties. 40 krachtige Ruby-Collagen-Boosters geven extra hydratatie, revitalisatie, ontspanning en ontgifting van de huid. In de Hybrid-versie van de 7900 alpha deluxe zijn de zes p2 buizen vervangen door 16 Hurrican tubes. Het gebruiks-vriendelijke bedieningspaneel aan de bovenzijde van de megaSun 7900 Alpha Deluxe geven de gebruiker een legio aan persoonlijke instellingsmogelijkheden. Verder maken Bluetooth, ColorMotion en intelliSun deze bank een echt vlaggenschip.

Ergoline-950

Ergoline 950 Affinity

De Affinity 950 Ultra Power wordt standaard geleverd met uitstekende bruiningsprestaties en comfortfuncties. 20 hogedruklampen in de kap en aan de zijkant plus 19 turbo power UV-lampen in de basis geven een diepe en langdurige kleurtint. De gezichtsbruiners zijn uitgerust met efficiënte Ultra Performance-technologie en de schouderlooiers zorgen voor een egale, volle kleur. Het Temptronic klimaatbeheersingssysteem geeft onze klanten een coole en ontspannende bruiningervaring. Het stereogeluidssysteem zal elke audiofiel tevredenstellen met zijn geluid van hoge kwaliteit.

Ergoline 990 Affinity

Het nieuwe topmodel van de Affinity-serie garandeert met de standaard Dynamic Performance Technologie 1000 uur gelijkblijvend hoog bruinings- vermogen van de eerste tot en met de laatste minuut. In het gezichtsbereik staan de vier 0,3 geoptimeerde Ultra Performance Plus gezichtsbruiners inclusief 3 UVB-B-spaghettilampen garant voor de meest efficiente bruining. De Air Condition Plus en de optionele Aqua Fresh & Aroma zorgen voor een verfrissende zonsessie. De in het oog springende LED verlichting en de helder verlichte binnenkant van de zonnebank nodigen u uit voor een bruiningsbelevenis van wereldklasse!

ergoline-660

Ergoline 660 Evolution

Nog meer bruiningspower! Door een speciale Ergoline bruinings-techniek voel je meteen de bruiningspower. De Evolution 660 turbo power beschikt verder over 46 krachtige lampen. Ook speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zijn in deze comfortabele bank verwerkt. Je bent verzekerd van een zeer intensieve bruining. De ventilatie (lichaam en gezicht), airco en regelmatig verkoelende nevel zorgen voor een aangenaam klimaat. Vanzelfsprekend kun je al deze mogelijkheden ook zelf instellen. Het overzichtelijke display met begeleidende voice guide wijst zich vanzelf. Kortom: de Evolution 660 turbo power geeft een Ultra preformance!

Megasun 5600

Met mooie proporties en verfijnde details, heeft de megaSun 5600 alles wat u kunt verwachten van een topklasse apparaat tegen een concurrerende prijs. Het frontpaneel is voorzien van dynamische LEDs die, op een fascinerende manier, met de kleuren van de vier seizoen spelen. De megaSun 5600 is veel meer dan alleen een mooi om te zien! Het is eerste klas zonnen met alle ruimte voor een gevoel van vrijheid. Kortom een genot om eronder te liggen.

Recensies

Aanbevelingen en recensies van onze klanten