tanden-bleken

Tanden bleken in Geleen

Vanaf November 2019 zijn wij ook met het tandenbleken begonnen en ook hier geld dat wij net zoals met onze zonnebanken alleen maar met het allerbeste werken voor een optimaal resultaat!

‼️HET HELE JAAR EEN MOOI STRALEND WIT GEBIT HEBBEN?‼️

Wij gaan vanaf maandag 17 Augustus tm 30 September niet 1 maar 2 knallers🎉 van een AKTIE erin gooien zodat je dit hele jaar kunt profiteren van een mooi stralend wit gebit😁

AKTIE 1:
Wanneer je een Tandenbleekpakket neemt van MINIMAAL 6 x 20minuten dan krijg je er een Nabehandeling van 2 x 20minuten twv €29,95 GRATIS bij😍
Deze Nabehandeling is te gebruiken tm 30 December 2020 zodat je er met de feestdagen nog stralender bij loopt🤩

AKTIE 2:
– Kom je met 2 personen en kiezen jullie beiden het pakket 3 x 20minuten(Silver, Gold of Platinum VIP) krijg je per persoon een KORTING van €5,=🤗(Telefonisch te reserveren of via onze website www.sunnysammys.nl)
– Maar het wordt nog mooier😊, kom je met zn 3en dan krijg je per persoon €7,50 KORTING‼️(Telefonisch te reserveren of via onze website www.sunnysammys.nl)
– En of dat nog niet genoeg is krijg je met 4 tot 6 personen tegelijk een KORTING van maar liefst €12,50 pp 🤩‼️(Alleen telefonisch te reserveren‼️)
ps. Deze Akties zijn persoons gebonden😊

BREAKING NEWS! Corona Update

Vanaf 18 mei zijn wij weer begonnen met het TANDENBLEKEN en kunnen we jou die Platinum Smile geven net voor de zomer weer gaat beginnen. Vanaf 1 juni is onze tandenbleek afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag van 13u tot 21u, je kunt gewoon zonder afspraak binnenlopen maar je mag uiteraard ook een afspraak maken ☎️. Je mag uiteraard ook samen komen.

Waarom je tanden laten bleken?

Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen. Het doel van de kleurverandering is een stralend wit gebit. Witte tanden geven de bezitter ervan een aantrekkelijk voorkomen en maken een jeugdige indruk.

Waarom verkleuren tanden?

Het melkgebit van een kind is van nature witter dan het gebit van een volwassen mens. Als de leeftijd stijgt, zal het volwassen gebit tevens donkerder worden. De verkleuring is het gevolg van:
– veranderingen in de minerale structuur van het gebit, waarbij het glazuur minder poreus wordt.
– De aanwezigheid van bepaalde bacteriën in de mond. Sommige soorten voeding zoals koffie, thee, rode wijn en roken. Deze voedingsmiddelen zorgen voor een sterke aanslag, en dus verkleuring van de tanden.

Hoe gaat het tanden bleken in zijn werk?

Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een bleekgel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek lamp het bleekproces activeert.

Is tanden bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met deze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Wij werken met een zeer sterke, non-peroxide bleekgel op basis van sodium bicarbonaat en een sterk blekende toevoeging.

Recensies

Aanbevelingen en recensies van onze klanten