tanden-bleken

Tanden bleken in Geleen

Vanaf November 2019 zijn wij ook met het tandenbleken begonnen en ook hier geld dat wij net zoals met onze zonnebanken alleen maar met het allerbeste werken voor een optimaal resultaat!

Waarom je tanden laten bleken?

Tanden bleken is het behandelen van de tanden met als doel om de kleur van de tanden te veranderen. Het doel van de kleurverandering is een stralend wit gebit. Witte tanden geven de bezitter ervan een aantrekkelijk voorkomen en maken een jeugdige indruk.

Waarom verkleuren tanden?

Het melkgebit van een kind is van nature witter dan het gebit van een volwassen mens. Als de leeftijd stijgt, zal het volwassen gebit tevens donkerder worden. De verkleuring is het gevolg van:
– veranderingen in de minerale structuur van het gebit, waarbij het glazuur minder poreus wordt.
– De aanwezigheid van bepaalde bacteriën in de mond. Sommige soorten voeding zoals koffie, thee, rode wijn en roken. Deze voedingsmiddelen zorgen voor een sterke aanslag, en dus verkleuring van de tanden.

Hoe gaat het tanden bleken in zijn werk?

Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een bleekgel. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek lamp het bleekproces activeert.

Is tanden bleken veilig?

Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met deze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Wij werken met een zeer sterke, non-peroxide bleekgel op basis van sodium bicarbonaat en een sterk blekende toevoeging.

Recensies

Aanbevelingen en recensies van onze klanten